O Meni

Za mene obično kažu da  volim u  mislima odlutati u neki svoj svijet. I donekle, to je istina.  Kad djelujem odsutno tada se nalazim u tom “svom svijetu”  gdje se osjećam sigurnom. Riječi poput “sanjarenje” ili “nadahnuće” nisu mi strane.

Ja se ne smatram “frajericom” današnjega društva, prije bi se moglo reći da sam blaga poput tople vode (namig i osmijeh). Mnoge bi zavarala moja krhka vanjština jer srećom, posjedujem dovoljno unutarnje snage da se suprostavim zločestim ljudima i svim nedaćama realnog svijeta.

Volim i jako cijenim; originalnost, osjećajnost, smisao za umjetnički izražaj, ali i prirodu. Volim druženja, ali jednako mi je bitan i vlastiti mir i tišina.

Znam uživati u besciljnim lutanjima, cvijeću, nakitu, gledanju filma i dobroj knjizi. Mana s kojom se borim je sramežljivost, ali ne u tolikoj mjeri da ne bih bila spremna osuditi svaku grubost, bahatost i bilo koji oblik nasilja.

Jednom od svojih vrlina smatram sposobnost lakog komuniciranja s različitim osobama o širokom spektru tema.

Nisam stroga kritičarka, no vjerujem kad mi priznaju da imam dobra zapažanja. Volim polemiziranja i savjetovanja, i uvijek nastojim izbjeći ljude koji idu protiv svog srca.