>

TTA “My Everything” – Recenzija

“Tko može, ukoliko je voljen da bude siromašan?”

Toliko je lijepih slika o ljubavi, o njoj se puno piše, nastoji se govoriti, ali ona se ne objašnjava i nikome ne opravdava..

U ljubavi nikad niste nesretni i nikad niste gubitnici. Jer, ako ste voljeni to vam daje snagu, a ako nekoga volite – imate hrabrost koja vas u svemu pokreće.

Iz kolekcije premium mirisa TTA odabrala sam “My Everything” nadahnut radošću istinske ljubavi;

 

Miris je kreirao Oliver Cresp, 2017; i prije točno godinu dana, stigao nam je za nadolazeću jesen, vrijeme kada biramo nešto topije mirisne note.

Priča kao i svaka iz Avon TTA kolekcije inspiraciju pronalazi u ljubavi, no bez obzira jeste li same ili u vezi, “My Everything” vas poziva da se omotate zagrljajima.

My Everything  ne govori o strasti, ali je najavljuje. Romantika je tu da se u njoj u uživa pa ostanimo za sad malo u tome trenutku slatkog isčekivanja, šapuće nam ovaj senzualni miris.

Bočica dizajnirana poput roza dijamanta osvojila je i moje žensko srce i bio je moj poklon meni..

Glavne note su bergamot, ruža i čokoladne praline, pa sumnjate li još uvijek da je priča ljubavna? 🙂

Ako se odlučite isprobati (što vam svakako preporučujem) možete očekivati jedan senzualan, ali elegantan, postojani parfem koji se u mnoštvu cvjetnih ipak izdvaja.

Za žene koje vole biti posebne, ali se ničime ne nameću. Za romantično zrele duše koje su doživjele moderni preobražaj i zadržale sve ono najljepše… sa stilom.

Kristina

 

0 comments

A što vi mislite?