>

Novi: IMARI Fantasy – Otkrijte svoje najdublje tajne

Tko još ne voli prosinac?  Mjesec tijekom kojega očekujemo puno slavlja i lijepih trenutaka. Blještav kraj stare godine potaknut će naša uzbuđujuća očekivanja jer nova prilika zvuči tako dobro. I ne samo da zvuči dobro, već tako i miriše.

Miriše fantastično.

Senzualni Imari Elixir koji nas je dojmio svojom dugotrajnošću krajem ovog mjeseca dobiva društvo.  Zajedno uz novi Imari Fantasy (koji će biti dostupan svima od Avon kampanje 01/2018) činiti će očaravajuću mirisnu kolekciju.

Imari Fantasy nova je mirisna priča ukratko prepričana kao opojna drvenasto-orijentalna mješavina azijske kruške, tajanstvenog arapskog jasmina i karameliziranog lješnjaka na luksuznoj bazi vanilije i sandalovine.

Imari je tajanstven poput noćnog neba. Poziva na iskustvo sanjarenja i nježnog, baršunastog dodira.

Imari Fantasy vas poziva da otkrijete svoje najskrivenije želje. “Već si mu pokazala mnoge svoje osobine,  a sad je vrijeme da pravim mirisom oslobodiš svoje najskrivenije tajne.”

Moj dojam:

Ako je Imari ELIXIR miris intrige, Imari FANTASY je korak dalje prema cilju. Odlučan je zavesti vaše srce, bez opterećenja.

Donosi opuštajuće trenutke, ali ne one koji će vas odvesti u ljenčarenje već one kojima ćete definirati vašu smionost. Opustite se i budite ono što jeste.

Imari Fantasy dolazi u kutijici žarko crvene boje, sveukupno pomalo vintage stila.

Osmišljen je s ciljem da asocira na požudu i otkrivanje skrivenih, duboko potisnutih želja koje bi sramežljivim damama ozarilo obraze.

Zvuči zabavno? Itekako. 🙂

Ali da ne bismo otišli predaleko “u fantazijama” evo još po nešto o samom mirisu..

Upravo kao što sam opis kaže, radi se o opojnoj mješavini drvenasto-orijentalnih nota pa je dobro pogođen omjer svih prethodno navedenih sastojaka u kojem ni jedan ne dominira.

Miris je topao, idealan za hladne večeri ili maglovite zimske dane.. kako hoćete.  Postojan je i dakako; izrazito senzualan.

Njegova zavodljivost može bez srama stati uz bok duboko dekoltiranoj haljini, sočnoj nijansi ruža ili vrtoglavim potpeticama. Ako ste za ekstra dozu dobrog ukusa tada uvijek znate mjeru.

Erotizam, dakle, ne vulgarnost i veliko “DA” za Imari Fantasy. 😉

 

0 comments

A što vi mislite?