>

Kreirajte 3D efekt punijih usana uz Avon Mark Plump It ruževe

Ovog proljeća prihvaćamo izazov da budemo kreativne i izrazimo svoju strast prema make-upu. Svoje umjetničko nadahnuće s lakoćom pronalazimo u novom Avon brendu. Avon Mark zaštitni je znak odličnih make-up proizvoda i uštede po vašoj mjeri. Pored svega, idealna je prilika da isprobamo trend s naglaskom na odvažan, seksi i nezaobilazno ženstven make-up look.

 

Prije nekoliko godina, ombre efekt na usnama postao je pravi hit u svijetu ljepote.

Vizažisti i danas obožavaju ovaj trik za izgled punijih usana, a što je najbolje, možete ga dobro izvesti čak i ako niste stručni. Nisu potrebne posebne vještine da bi savladali ovu tehniku, dovoljan će biti pravi odabir, u ovom slučaju dvije nijanse ruža.

 

Ombre tehnika traži njegovane i glatke usne pa za početak napravite nježan piling.

Za najjednostavniju izvedbu “sjenčanja” poslužit će vam za olovka za usne, nešto tamnija od ruža kojeg ste odabrali.

Nakon pilinga nanesite balzam, potom kistom prijeđite preko usana puderom u prahu koji će poslužiti kao baza. Olovkom ocrtajte usne nešto debljom linijom i sigurnim potezima. Posebno istaknite uglove usana i blendajte rub linije prema sredini usana tako da se sve lijepo uklopi. Na sredinu usana nanesete ruž (koji je svijetliji od olovke). Kistom za usne na kojeg ste nanijeli korektor pažljivo obrubite vanjski rub usana kako bi vaše make-up uradak izgledao naglašenije, odnosno, besprijekorno. I to je to.

Avon Mark Plump It ruževi savršeni su za postizanje željenih rezultata. Čak i ako ne želite izvesti iznad opisanu ombre tehniku, Mark Plum It ruževi svojom bogatom bojom istaknut će, naglasti ili ako je potrebno; prividno stvoriti efekt punijih usana . Ovi ruževi sadrže kolagen, retinol i kofein koji usne zaglađuju i čine ih punijima.

15 neodoljivih nijansi dolaze u jedinstvenom i vrlo modernom pakiranju.

Uistinu raskošna paleta nijansi jednostavno mami na isprobavanje različitih make up look-ova uz koje ćete se sigurno osjećati još ljepše i još privlačnije.

0 comments

A što vi mislite?